Löpning @ Hellas

Snart, snart så måste jag gå! Inte för att jag vill, utan för att jag måste! Det är nämligen fystest idag. 3 kilometran på tid är ju ingen deal men sen, armhävningar/situps/upphopp så många man orkara, neej, det blir inte roligt! Men men, kommer ni ihåg vad jag lovade? Exakt, att satsa! Och nu har jag inte vart på träningen på evigheter, plus att jag har massa spring ibenen (som helst inte vill komma ut i form av fys :( ) och snart är det Eken, och då kan man inte vara helt ur gängorna :X och helt otränad :/ men men det ska väl gå :P

Nu har man inget att göra så där i mellan, igentligen borde jag logga ut nu, har suttit aldeles för länge! fy skäms ! Snart tre h! Vilken nörd jag är! Men jag har haft kul :D Chattat med Mirre, Adde (jag VILL kalla dig så!) Matilda (som kommer på torsdag!!!! :D :D) Isabelle, Linnea och Jakob (känner att han är ensam kille xD) och haft super trevligt <3<3 Ni är bästa chattarna!

Oj! Vad har jag gett mig in på? Vi ska servera på niornas-bal i morrn! Från kl. 18-22... det ska bli kul, men nervigt! Tänk om man gör ngt fel! eller tappar ngt! jaja, tur att de går ut om ngra dagar då :D Men det ska väl bli kul :P det blir som en förhandsvisning till nästa år!

Huggs!<3<3

Kommentarer
A säger:

Nu erkänner du ju själv att du är nörd... ;P

Lycka till nu på fystestet gumsan, hejjar på dig mycket! :D <33

2009-06-08 | 17:33:23
Bloggadress: http://amandarins.blogg.se/
matildakännsdetsom säger:

haha pussN!

Jag ska intervjua 9or på deras fest till skoltidningen, vafan har jag gett mig in på kan man undra :O:O

2009-06-08 | 18:16:34
Bloggadress: http://stenkul.devote.se
Rebecca säger:

Jättesöt blogg :-) Den får man börja läsa^^

Min heter som du ser foyer.devote.de :D kram

2009-06-08 | 20:01:43
Bloggadress: http://www.foyer.devote.se
Mirre säger:

Tack så mycket <3 Det är jätteroligt att chatta med dig oxå. Känner du dig som en nörd? Haha Fjantpelle. Vad troru jag är? haha. Jag är nog nördigare än vad du är x) haha.

Jaa.. Guuu vad läskigt det kommer bli. Men tur att vi slutar snart. Jag vill nog att jag ska tappa nått.. .för då vill jag nog sluta skolan och ha sommarlov.. eller så vill jag inte tappa nått föresten det verkar inte så roligt.. för då kommer jag gå och tänka påre hela tiden x)Puss Puss Pårej.

Jag måste berätta en jätterolig grej sen :)

2009-06-09 | 07:31:23
Bloggadress: http://miders.blogg.se/
Johanna C säger:

Till A: Haha Tack så mkt, puss! <3

Till: Matildakännsdetsom: Haha, då får vi gå på niornas bal iförväg båda två!:D

Till Rebecca: Haha, atck så mkt! Oj, jag ska kolla in din med :P

Till Mirre: Berätta nu! Men du, du FÅR inte hoppa av! Det kommer bli såå kul, bara du o jag och Adina, fatta vad najs! Kramen!<3<3

2009-06-09 | 11:20:37
Bloggadress: http://johannalive.blogg.se/

Lämmna gärna en kommentar:

Namn:
Här ofta?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback